celinenightlee.blogg.se

2014-04-16
14:11:48

Onsdagsuppdatering!

Glad påsk på er allihopa!
I denna veckas uppdatering har Jorvik klätt sig i sin finaste påskskrud. Vackra fjädrar och färgglada ägg pryder vår kära ö och vad passar inte bättre när det är dags för äggjakt?

Äggjakt:
- Påsk är en tid i Jorvik som är riktigt härlig och den årliga äggjakten har börjat. Varje påsk gömmer invånarna påskägg åt varandra och om man hittar alla äggen som en person gömt så får man en liten present. Prata med Felix i Silvergladebyn för att börja äggjakten!

Mystiska guldägg
- Några stora mystiska påskägg har synts till på Jorvik. Rid ut på upptäcktsfärd och se om du kan hitta dem!

Glad påsk!
Glad påsk!

Påsk-butik:
- Speciella påsk-butiker med kläder, utrustning och påskägg att äta har öppnat upp i de stora samhällena på Jorvik. Rid dit och kolla in de fina påskprylarna!

Highscore reset:
- Förra veckans nollställning av tävlingsresultat kom inte med i uppdateringen. Därför har vi nollställt alla resultat idag så nu har alla chansen att ta nya toppresultat i alla tävlingar igen!

Vänliga hälsningar,
Star Stable-gänget
 
Påskuppdrag :) Det kunde man nästan gissa :3 Precis som förra året så ska man rida runt och leta påskägg, MEN en sak som inte är som förra året det är att det finns guldägg utgömda som man ska hitta. Hoppas att det är roliga presenter man får när man har hittat äggen och inte ett äpple liksom :) 10/10 poäng
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: